Kanahakkliha meeldib mulle sellepärast, et kotletid küpsevad pannil kiirelt. Mina teen kotlette tavaliselt korraga rohkem, et siis oleks juba järgmiseks toidukorraks ka olemas. Ostsin 2 pakki 450 g kanahakklihamassi, tükeldasin sisse 1 keskmise sibula, 2 muna ja lisasin üsna korralikult kanamaitseainet. Ahjaa sügavkülmast pudistasin tükeldatud rohelist sibulat ja melissi (kusjuures see on minu üks viimase aja nippe, et tükeldan ülejäävaid maitsetaimi/rohelist kraami omale sügavkülma valmis). Kuna tihti maitsetaimed kodus närbuvad ära, siis ei soovi, et need raisku lähevad. Kätega tegin hakkmassist parajad portsud, veeretasin riivleiva seest läbi ja pannile.
Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Kanahakklihast kotletid
Kanahakkliha meeldib mulle sellepärast, et kotletid küpsevad pannil kiirelt. Mina teen kotlette tavaliselt korraga rohkem, et siis oleks juba järgmiseks toidukorraks ka olemas. Ostsin 2 pakki 450 g kanahakklihamassi, tükeldasin sisse 1 keskmise sibula, 2 muna ja lisasin üsna korralikult kanamaitseainet. Ahjaa sügavkülmast pudistasin tükeldatud rohelist sibulat ja melissi (kusjuures see on minu üks viimase aja nippe, et tükeldan ülejäävaid maitsetaimi/rohelist kraami omale sügavkülma valmis). Kuna tihti maitsetaimed kodus närbuvad ära, siis ei soovi, et need raisku lähevad. Kätega tegin hakkmassist parajad portsud, veeretasin riivleiva seest läbi ja pannile.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment