Minul oli 5 L pott ja sinna sisse tükeldasin natuke üle poole õunu (mina ei koori õunu ära). 1 L punasõstraid ja 0,5 L arooniaid. Moosisuhkrut lisasin umbes 250 g. See kõik on maitse asi. Mulle meeldivad moosid, mis on pigem hapukad, aga mitte liiga hapud. Aroonia kindlasti vajab suhkrut, ka hapude õunte puhul soovitan siiski lisada. Minul olid eelnevalt puhastatud purgid ja kaaned olemas. Enne purki panekut tõmbasin viina sisse kastetud vatitupsuga kaaned üle. Kokku sain neli 0,5 l täispurki.
Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Õuna-punasõstra-aroonia moos!
Minul oli 5 L pott ja sinna sisse tükeldasin natuke üle poole õunu (mina ei koori õunu ära). 1 L punasõstraid ja 0,5 L arooniaid. Moosisuhkrut lisasin umbes 250 g. See kõik on maitse asi. Mulle meeldivad moosid, mis on pigem hapukad, aga mitte liiga hapud. Aroonia kindlasti vajab suhkrut, ka hapude õunte puhul soovitan siiski lisada. Minul olid eelnevalt puhastatud purgid ja kaaned olemas. Enne purki panekut tõmbasin viina sisse kastetud vatitupsuga kaaned üle. Kokku sain neli 0,5 l täispurki.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment