Nii põnev kooslus tuli. Kanahakkliha massile lisasin pool porrut, veerad sibulat ja toortatra tumedat jahu ja maitseained. Avokaado kreemi sisse läks avokaado, maitsestamata jogurt, pool tl mädarõigast, soola, musta pipart, 1 tl kalakastet. Kõrvale keetsin brokkolit. Nämm-nämm!
Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
-KANAHAKKLIHA AMPSUD BROKOLI JA AVOKAADO KREEMIGA-
Nii põnev kooslus tuli. Kanahakkliha massile lisasin pool porrut, veerad sibulat ja toortatra tumedat jahu ja maitseained. Avokaado kreemi sisse läks avokaado, maitsestamata jogurt, pool tl mädarõigast, soola, musta pipart, 1 tl kalakastet. Kõrvale keetsin brokkolit. Nämm-nämm!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment