Ükspäev jäi üle ricotta/muna/datli mass ja mõtlesin sellest teha sellise kiirkoogi. Eelnevalt oli siis sees 1 pakk teralist ricottat, 1 muna, 2 spl toortatra jahu, leotatud datli mass (pool pakki). 1 suure porgandi riivisin juurde. Lisasin kaneeli ja tumedat toortatra jahu sirka 3 spl juurde. Segasin selliseks mõnusaks massiks. Küpseda lasin sirk 180 kraadi juures 25 minutit ja siis keerasin ahju kinni ja hoidsin veel 10-15 minutit. Küpsetamine oleneb väga palju ahjust, pigem soovitan väiksemate kraadidega pikemalt küpsetada.
Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
-KOHUPIIMA-PORGANDI AMPS-
Ükspäev jäi üle ricotta/muna/datli mass ja mõtlesin sellest teha sellise kiirkoogi. Eelnevalt oli siis sees 1 pakk teralist ricottat, 1 muna, 2 spl toortatra jahu, leotatud datli mass (pool pakki). 1 suure porgandi riivisin juurde. Lisasin kaneeli ja tumedat toortatra jahu sirka 3 spl juurde. Segasin selliseks mõnusaks massiks. Küpseda lasin sirk 180 kraadi juures 25 minutit ja siis keerasin ahju kinni ja hoidsin veel 10-15 minutit. Küpsetamine oleneb väga palju ahjust, pigem soovitan väiksemate kraadidega pikemalt küpsetada.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment