Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Veisemaksa pasteet
Vajad:
veisemaksa
natuke seapekki
porgandit
sibulat
küüslauku
soovi korral peterselli/tilli vart
musta terapipart
Lasen sibula, küüslaugu ja tükeldatud porgandid kergelt õlis läbi
eraldi praen maksa õrnalt läbi
panen kõik ühte potti..
(lisasin loorberilehe ja musta tera pipra)
ja lasen sirka 20-40 minutit keeda!
püreestan
natuke lisan võid ja
jätan siis jahtuma
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment