Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Kikerherne-rohelise oa kaste sealihaga
Vajad:
1 pakk munanuudleid
1 pakk külmutatud rohelisi ube
sealiha tükid (poes guljašši tarbeks)
kikerherneid (leotasin, keetsin päev enne)
ürdisool
apelsini maitseline sinep (purgis)
puljongi kuubik (taimne)
Keeda munanuudlid, maitsesta köögivilja puljongiga. Seejärel viska rasvainega pannile sealiha, maitsesta ürdisoolaga ja apelsini maitselise sinepiga. Kui liha hakkab valmis saama, lisa klaasi täis vett ja rohelised oad. Mina leotasin vees ja keetsin kikerherned eelmine päev, kes soovib võib kasutada konservi omi. Kõige viimaks lisasingi kikerherned ja lasin podiseda veel mõned minuti. Serveeri munanuudlitega :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment