Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Tummine hakklihakaste tomatipüreega!
Viska pannile hakkliha, 3 väikest sibulat kahe küüslaugu peaga (tükeldasin väikeseks). Maitsesta soolaga. Mõne aja pärast lisa veidi vett, siis tomatipasta (suur terve pakk). Selleks, et ei oleks nii hapukas, lisa 3 tl pruuni suhkrut. Nii, siis lõikusin kapsa imepeenikeseks, porgandid riivisin. Ka need läksid kastme sisse. Lasin podiseda, lisasin maitse järgi veel veidi soola ja vallmis ta ongi. Seda võib serveerida nii pastakastmeks, kui ka juurviljadega...aga minul läks tortilla vahele. Tortilla peale panen 2 juustuviilu, siis korra ahju et juust sulaks, tõstan peale kastme, veidi salatit, hapukoort ja voilaa keera rulli ja head isu!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment