Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Kõige rammusam kook mida olen teinud
Tõesti, see oli ka veel magus :)
toorjuust
hapukoor
ricotta kohupiim
kondentspiim
kaerajahu
3 muna
suhkur
virsik (siirupis)
vaarikad
Kuidas teha:
Kogu mass kokku segada,
tegelikult oleks parem kasutada nisujahu (kuna see seob massi paremini).
Kogu massi kallasin ahjuvormi (virsiku tükid lisasin ka kohe),
küpsetasin sirka 150 kraadi juures 35 minutit.
Ööseks külma.
Parim ongi kook külmana, peale küpsetamist täiesti maha jahutada.
Peale vaarikad, mis leevendavad magusust.
Kuna ma pole teab mis koogimeister, siis iga kook läheb natuke nö "untsu",
kuigi teised kiidavad ikka :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment