Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
_Forell ja Kuskuss_
Forelli fileed valmistan lihtsalt. Noaga teen sisse salgud (et küpseks kiiremini). Raputan peale tüümiani/sidruni/loorberi segu (Jamie Oliveri valmis segu). Käega mudin kenasti pragudesse ja viimaks pressin peale sidrunist mahla ja lähebki ahju.
Kuskussi keedan tehniliselt valesti :) Peaks jääma selline ilus pärlikese struktuur, mitte niivõrd puder nagu minul. Aga mulle meeldib kui kuskuss on hästi pehme, isegi üle keedetud. Seekord maitsestasin kurkumiga (mis muide pidavat olema organismi tugevdaja), aniisiga ja pressisin sisse sidrunit.
Salatiks tükeldasin ploomtomatid, roomasalati ja lisasin väheke kanepiseemneid. Pudistasin peale sügakülmast tilli ja sibula segu.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment