-Täidetud PANNKOOK-



Või siis peaks ütlema, avatud pannkook? :) Kuna ma hetkel teadlikult nisujahu tooteid ei tarbi, siis oli minu jaoks väljakutse mõelda välja mis koostisainetest saada kokku pannkoogike. Pean ära mainima, et nisujahust tooted on üks paljudest minu toidulaua muudatustest, mis sai alguse jaanuarist. See ei tähenda täielikku ja karmi nisujahu vastast kampaaniat:) Tortillasid aeg-ajalt ikka söön ja külas on tulnud ette mõned viilud saia söömist ja see on okei.

Mida vajad:
maisijahu
toortatra jahu
2 muna
vesi

Sisu:
veisehakkliha
sibul
šampinjonid
rohelised oad
mungoad
juust
Gouda riivitud juust

Jahusid lisasin tunde järgi. Taigna tegin pigem vedelema poolse. Väheke lisasin ka soola.

Täidiseks praadisin veisehakkliha koos sibula ja šampinjonidega. Maitsestasin tšillihelveste ja soolaga. Eraldi keetsin rohelised oad. Serveerisin juustu, hakkliha segu, rohelised oad, mungoad ja peeneks riivitud Gouda juustu.

No comments:

Post a Comment