Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Kapsa-porgandi pirukas
Mida vajad:
250 g pärmi-lehttaigent (minul oli 5-leheline pakk, kulus 3 lehte)
200 g seguhakkliha
veerand kapsast
1 suur porgand
2 muna
soola
Võta tainas sulama. Valmista sisu nii, et pruunista pannil hakkliha. Maitsesta soola ja musta pipraga. Seejärel riivi kapsas, porgand. Mina tegin seda köögikombainiga. Segu tegin valmis eelmisel päeval. Maitsestasin soola, musta pipraga, väheke õli ja õunaädikat. Hommikul segasin sisse 2 muna, hakkliha ja asetasin taignale. Valmis maitsev ja kergelt krõmps pirukas! :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment