Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Seene-mozarella-tomati pirukas!
Mida vajad:
500 g pärmilehtainast
2 suurt tomatit
1 suur mozarella pall
1 purk konserv šampinjone (nt Prochamp viilutatud šampinjonid)
100 g sinihallitusjuustu
purk pestot
pitsamaitseainet
Rulli sulanud taigen küpsetuspaberi peal õhemaks. Mina soetasin 6 lehega külmutatud taigna ja kasutasin sellest 4 lehte.
Määri taignale pesto (kulus pool väikest purki), siis tükelda tomat, rebi mozarella (just nimelt rebi sõrmede vahel),
lisa tükeldatud sinihallitusjuust, seened ja raputa üle pitsamaitseainega.
Pista 200-kraadisesse ahju sirka 35-minutiks. Nii maitsev!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment