Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Ricotta ja spinati pirukas!
Ajakirju sirvides leian tihti lahedaid toiduretsepte, aga siis lähemalt vaadates märkan, et kirjas on nii palju komponente mida ma poest lihtsalt osta ei jõua. Olen teinud väga palju lihtsustusi ja selline pirukas lõi mulle ükspäev lihtsalt pähe. Tahtsin juba ammu katsetada midagi spinatiga ja midagi ricotta kohupiimast. Nüüd sai siis kaks asja ühendatud.
Üks lihtne ja mahe plaadi pirukas:
pärmi lehttaigen
2 toru ricotta kohupiima
beebi spinat
2 muna
rulli taigen ja aseta ahjuplaadile
blenderda beebi spinat
lisa ricotta kohupiim
sega kokku spinat, kohupiim ja 2 muna
lisa musta pipart ja soola
Vala taignale ja ahju!
Ricotta-kohupiima kohta saad rohkem lugeda siit!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment