Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Köögivilja pada!
Üks imeline köögivilja mõks!
Mina tegin suurema koguse, et saaks järgmine päev ka süüa, pluss töömehele tööle!
Seega kogus sirka 6-8 inimesele!
2 paprikat
6 tomatit
400 g türgiube
2 väiksemat punast sibulat
1 väiksem suvikõrvits
maitsestamiseks:
sool
suhkur
mesi
köömned
garam masalat
2 musta terapipart
pool kaneeli koort
Nii tükelda suvaliselt tomatid, paprika, sibul, türgioad, suvikõrvits (hea kui on suuremad tükid).
Pane poti põhja väheke õli ja aseta saadused tulele. Lase haududa sirka 13 minutit.
Siis lisa vähem kui veerand klaasi vett, siis tunde järgi mesi, köömned, sool, suhkur, garam masala.
Timmi just enda jaoks maitse õigeks! See roog on kergelt magusana just hea, nii et suhkrut ära unusta!
Köömnetel ja meel on suur osa, mina lisasin supilusikatäie mett ja 2 spl köömneid.
serveerisin kanafileega
Ülihea maitsega köögivilja roog!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment