Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Suitsukanaga võileivatort!
See tort tuli super hea! See oli värske, toitev ja parajalt niiske.
Mida vajad:
2 pakki musta leiba
2 pakki suitsukanakoiba
hapukoort
majoneesi
kurki
tomatit
riivjuustu
Lõika leival pealmised koorikud,
laota alusele 9 tk (3 kihiline).
Esimest kihti ära kasta!
Sega kokku tükeldatud suitsukana tükid, hapukoor ja majonees.
Kata esimene kiht selle seguga!
Järgmise kihi tarbeks kasta leib ühelt poolt läbi piima
(kui kahelt poolt seda teha võib tort tulla liiga niiske).
Siis riivi kurk ja sega see kokku paksema hapukoorega. See ongi järgmise kihi kate.
Kõige peala tuleb õhuke kiht riivjuustu/majonees/hapukoore segu.
Hoia 1 ööpäev külmikus ja kaunista järgmisel päeval!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment