Hakkliha-oa pada pastaga



Mida vajad:

500 g veisehakkaliha
400 g keedetuid punaseid ube (mina keetsin mingi hetk suure hunniku ja panin osa kogusest sügavkülma ja nüüd võtsin sealt)
sina võid soetada ühe purgi punaseid konservube (pese need külma vee all läbi ja ära vedelikku tarvita)
1 keskmine sibul
pool chillit (seemned välja)
pool porrut
1 tomatimõks (minul enda tehtud, sina võid osta mõne sobiva punase kastme poest kui muud sobivat ei ole)
maitsestamiseks himaalaja sool ja tandoori maitseaine segu
teokarbi kujuga pastat

Pane pasta keema vähese soolaga vette. Viska pannile veisehakkliha. Tükelda sibul, pool chillit, pool porrut ja viska mõne aja pärast ka pannile.
Lisa väheke himaalaja soola ja tandoori maitseaine segu. Kuumuta ja lisa pool klaasi vett ja oad. Lisaks tomatimõks ja kuumuta veel. Liha peab saama valmis ja maitsed ühtlustuma. Serveeri pastaga, soovi korral lisa paar viilu juustu ja siis hakklihane pada. Peale riivisin 1 suure porgandi.
Pilt pole ehk nii ahvatlev, aga selline on toit mis mulle väga meeldib. Just värskena, just valmis saanult. Kena mahlakas, toitev, samas mitte üleliia kurnav :)

No comments:

Post a Comment