Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Kaalika püreesupp
Mida vajad:
1 väike kaalikas
2 porgandit
2 keskmist kartulit
rõstitud kanaga merevaiku
sool ja must pipar
Lisandid:
maitserohelisega toffu
soja kaste
sepik
juustu/küüslaugu määre
Kuidas teha:
Püreesupi jaoks koori ja puhasta köögiviljad. Pane poti põhja klaas vett ja tükelda annid. Lisa soola ka. Keeda täitsa pehmeks. Püreesta, vajadusel lisa veel (sooja) vett ja lisa pool pakki merevaiku. Supp ei tohiks jääda liiga paks. Maitsesta lõplikult. Seekord praadisin pannil soja kastmega toffu ribad. Lisaks panin ahju sepiku viilud, mille katsin juustu/küüslaugu koore kattega.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment