Singi-juustu võileivatort



Vajad:

1 Fazer FINEST seemnetega rõstsai (hele)
pool musta leiba
tükeldatud pitsasink
200 riivjuustu
500 hapukoor
majonees
köögivilja puljongikuubik (minul ökopoest)
200 g taluvõid

värske kurk
magus paprika (punane ja kollane)

Tee nii:
See on selline tagurpidi võileiva tort. Vajad ahjuvormi, mille vooderdad küpsetuspaberiga. Sinna põhja tükeldad kurgi, magusa paprika triibud (tee just selline muster nagu sulle meeldib). Siis tükelda rõstsai ja leib. Lisa pitsasink, riivjuus, 500 g hapukoor, maitse järgi majoneesi. Lisaks pool puljongi kuubikut ühe klaasi kuuma vee kohta lahustada. See annab lisa mahlakuse. Sega kogu massi ja lisa ka soola. Mina kasutan roosat Himaalaja soola. Kogu mass peab olema pigem mahlakas, mitte kuiv. Kui sulle tundub, et pole piisavalt..lisa koort või puljongi vedelikku juurde. Kõige viimaks sulata potis 200 g võid ja lisa segule. See ongi see mis hiljem kogu seda torti ilusasti koos hoiab. Siis hakka vaikselt massi vormi pressima. Esimene kiht ettevaatlikult, et sinu muster segamini ei läheks ja siis juba julgelt pressi kõik vormi. Võid ka käega kaasa aidata. Siis kata vorm toidukilega ja pane ööpäevaks külmkappi. Serveeri järgmisel päeval. Selle koguse kohta võid sinki panna rohkem või saia väheke vähem.

No comments:

Post a Comment