Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Täidetud pannkook kergelt vürtsika haklihaga
Mida vajad:
Vilma pannkoogi jahu
Täidiseks:
veisehakkliha
tšilli kauna
2 küüslaugu küünt
himaalaja soola
juustu
Serveerimiseks magus paprika, rooma salat.
Kasutan Vilma pannkoogi jahu pulbrit. Muidugi võib teha ise pannkoogi taigna. Mul lihtsalt pole enamus ajast kodus koos nii piima kui muna või siis jahu. Seega olen ostnud seda pulbrit. Mina lisasin selle pulbrile veel kõrvitsa püreed. Oli lihtsalt kodus kõrvita koogi tegemisest üle. See andis kookidele sellise kerge kollase värvuse.
Täidiseks viskasin pannile veisehakkliha, tükeldasin terve tšilli kauna (seemned eemaldasin). Kaks küüslaugu küünt pressisin ka sisse. Maitsestasin kergelt soolaga. Serveerimiseks lisasin juustuviilud, magusa paprika, rooma salati. Praegu on nii vaene aeg, roheline ei maitse üldse hästi. Aga seda magusat paprikat võiks küll jäädagi sööma. Nii hea värske maitsega. Minu hetke lemmik.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment