Paneer juust mahedas kastmes



India toitu süües, meeldivad mulle need kastmed mis on paneer/india juustuga. Olen ammu mõelnud, et kas poes ka seda juustu müüakse.
Mingi aeg siis sain teada, et selline Eesti oma toode lausa olemas ja proovisin kohe ka ise järgi. Ütlen kohe ära, et see kaste ei ole vürtsikas, tegin sellise kerge, ülimaitsva ja just õigesti timmitud....ehk maheda :) Nii, et seda võib süüa inimene, kes ei armasta India toitu, ega vürtse. Jääb kenasti ellu :)

Kogus kahele

Vajad:
250 ml tomatipastat
250 ml kookospiima
40 g taluvõid
1 väiksem chilli kaun (kasutan ilma seemneteta)
1 tl karripulbrit
2 tl sidrunhapet
1 tl vürtsküümneid
2 tl mett
maitse järgi soola

paneer juust
pikateralist riisi

Tee nii:

Viska pannile või, tomatipasta, kookospiim. Tükelda chilli kaun, lisa karripulber, sidrunhape, näpu otsa täis soola, vürtsköömned (need võiks olla jahvatatud, aga mul seekord polnud). Lase kergelt podiseda. Lisa juurde 2 tl mett ja vajadusel veel väheke soola. Kõige viimaks tükelda paneer juust ja viska kastme sisse. Lase kastmel olla nii sirka 5 minutit, serveeri pikateralise riisiga.



No comments:

Post a Comment