Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Riisiroog salati padjal
Mida vajad:
Riisisegu punase riisiga
punaseid konserv ube
rediseid
rooma salatit
oliiviõli
meresoola
pipra segu
teralist sinepit
Keeda riis (umbes 200 g), maitsesta kergelt meresoolaga. Viska pannile keedetud riis, punased oad. Lisa maitseks teralist sinepit.
Vahepeal pese ja lõika redised pooleks. Kalla üle oliiviõliga ja maitsesta pipraga. Lase ahjus sirka 10 minutit, 200 kraadi juures küpseda.
Pese rooma salati lehed ja serveeri söök lehtede peal. Head isu :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment