Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Baklažaani-sibulavorm tomati mõksiga!
Mida vajad:
3 keskmist baklažaani
3 keskmist sibulat
4 keskmist tomatit
veerand porrut
juustu
himaalaja soola
chilli helbeid
oliiviõli
Riivi baklažaan (kui see poe oma) ja tükelda vabas vormis tükkideks. Tee sama ka sibulaga. Viska blendrisse tükeldatud tomatid, porru, himaalaja sool (umbes 1 tl), chilli helbed, lisaks ka oliiviõli ja tilk vett. Blenderda ühtlaseks massiks (mina lisaks ka natuke küüslauku, aga endal sel hetkel polnud). Seejärel kalla see vedelik baklažaani ja sibula tükkidele peale. Lase umbes 10 minutit seista. Seejärel kalla segu ahjuvormi, pane esialgu pool massist, et lisada juusturida vahele. Siis ülejäänud. Lase ahjus küpseda sirka 50 minutit 200 kraadi juures. Viimasena lisa juustu ka peale. Head isu!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment