Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Salatid nädalaks purki!!
Säästa nädala sees aega :)
Nädala sees lihtsalt ei viitsi köögikombaini eraldi välja võtta ja salatit tegema asuda. Palju lihtsam on see nädalavahetusel korraga valmis teha ja purki panna.
Salati sisse panen ka toiduõli, natuke soola, suhkrut, äädikat. Mulle meeldib vähese äädikaga (aga siiski kergelt aimatav) ja pigem magus krõmpsuv salat.
Kapsa-porgandi salati sisse läks umbes pool kapsast (keskmise suurusega kapsas), 4 suurt porgandit, 2 väikest sibulat. 150 ml toiduõli, 2 spl 30% äädikat, 3 spl pruuni suhkrut või tsipa vähem, 1 tl soola. Punase kapsa salati sees on punane kapsas, sibul, küüslauk. Salateid ei kuumuta!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment