Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Minu esimene maitsestatud KOMBUCHA!
Teeseen ehk kombucha on külmkapi peal elutsenud juba mõnda aega, aga teist käärimist ehk maitsestamist ei ole enne teinud. See limonaad on melissi-pohla maitsega. Olin nii põnevil mis välja kukub, väga hea! Maitse on huvitav, tekkis kohe ka uusi mõtteid mida veel katsetada. Maitsestamist tegin mina siis nii, et esimene käärimisprotsess on ära (nagu ikka teeseene puhul). Minu kodus umbes nädal või tsipa rohkem.
Siis kurnan saagi. Plenderdasin valmis pohla-melissi-kombocha segu ja panin 0,5 l purgi põhja. Kurnasin peale maitsestamata kombocha ja jätsin veel toatemperatuurile seisma 24 h tunniks. Hommikul mekkisin jääga ja ülejäänud valmis osa tuleb säilitada külmkapis (muidu see käärib kogu aeg edasi).
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment