Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
TOORTATRA SMUUTI
Blenderisse läks toorttatar, kookospiim, natuke mandlipiima, mõned pohlad, tikrid, 1 tl mett, mango smuuti tilk (poe oma). Kui soovid mahedamat, kergemat smuutit lisa ka väheke vett.
Kuidas teha toortatart nii, et selles säiliks tema head omadused? Internetis on väga vastakat juttu. Mina ise leotasin terve öö, aga osad mainivad et piisaks 1 h. Osad ikkagi ka keedavad madalal kuumusel? Kuidas teete, kellel kogemust?
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment