Teistmoodi taimne lasanje!



Olen kodus suur katsetaja, retseptide järgi teen väheseid toite. Vahel teen enam-vähem retsepti järgi, aga lisan tihti midagi ka enda poolt või muudan-asendan mõnda komponenti.
Seekord sain hunniku hapuoblikaid, murulauku ja mõtlesin mida lisaks smuutile veel teha. Tuli lasanje mõte, nädala toit on koju ostetud ja hakkasin siis vaatama mis ainetest teha (see mõte oli menüü väline).
Kodus oli pool kapsa pead, porgandit, lasanje plaadid, juust, tomatipüree. Lisaks tegin siis rohelise kastme kuhu sisse läks peotäis hapuoblika lehti, siis murulauku, vett, soola, suhkrut, tomatipastat (500 g basiiliku sibula maitseline). Mikserdasin need kannmikseris, kapsa ja porgandi eraldi lõikuris. 1 küüs küüslauku läks ka. Ja nii siis ladusime lapsega. Alla lasanje plaadid, seejärel kapsas-porgand, roheline kaste ja juust jne. Kihte ei tulnud palju..kolm äkki. Maitselt mõnus ja mahe. Olen ammu hakanud tegema igasuguseid erinevaid lasanjesi. Saab tõesti igasugustest asjadest kokku möksitud, peaasi et vedelikku oleks piisavalt. Vahet pole kas vedelam või paksem-kreemjam!
NB! Pildil olev hall mõks ei läinud sisse, alguses plaanisin, aga otsustasin ümber :)

No comments:

Post a Comment