Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Kõrvitsa ahjuroog broilerihakklihaga!
Mida vajad:
2,5 kg kõrvitsat
1 suur kohvikoor
600 g delikatess broilerihakkliha
1 sibul
tsitrus-grillsegu
tilli
soola
juustu
Koori ja tükelda kõrvits. Pannil pruunista sibul ja hakkliha kergelt (mitte täielikult küpsemiseni). Vala peale kohvikoor ja maitsesta saadud kaste soola, tsitrus-grillseguga. See kaste kalla peale kõrvitsa kuubikutele. Ahjuvorm eelnevalt määri võiga. Seejärel pudista peale veidi tilli. Lase ahjus küpseda kuskil 45 minutit (200 kraadi) ja lisa siis juust peale sulama. Minul oli peal ka veidi lillkapsa peenestatud pudi (lõikuriga). Lihtsalt oli eelmisest toidutegemisest järgi ja kasutasin ära. Super maitsev kõrvitsaroog!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment