Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Suupisted!
Antud ampsud on valminud kahest erinevast täitest.
Ühed on erinevate juustudega (sinihalitus, valgehallitus) pluss pirn.
Ja teised on singi/riivjuustu koore segust.
Tegemiseks on sul vaja näkkileibu (võivad olla ka maitsega).
Suure kandiku tarbeks kulub sul 2 pakki.
Kasta näkkileib piima sisse (ära leota)! ja aseta siledam pool alusele.
Kanna peale kokku segatud sisu ja pane sirka 30 minutiks külmkappi.
Peale seda saad ampsud ilusasti kokku rullida.
Kui on liiga kõvad, lase väheke veel seista.
Väga hea kui saavad olla külmikus 24h.
Kõige viimaseks lisa pirn ja tomat ja
poolita rukkileiva ampsud.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment