Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Kana/Ananassi/Juustu pirukad
Mida vajad:
500 g lehttaigent
1 suur konservpurk ananassi tükke
200 g riivjuustu
Lase taignal väheke sulada.
Tükelda tainas parajateks tükkideks ja seejärel rulli ükshaaval tükid suuremaks.
Lisa riivjuust siis ananassitükid ja eelnevalt läbi praetud kanafilee tükid.
Määrisin pealt munaga ja hoidsin 200 kraadises ahjus sirka 20 minutit.
Ahjul oli ventilatsiooni režiim peal ja see tegi pirukad mõnusalt kohevaks :)
Mulle väga maitseb kana pluss magus puuvili koos (olgu siis selleks ananass, aprikoos, virsik, pirn...)
Head isu!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment