Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Lasanje
Tekkis kange lasanje isu, aga ei olnud soovi pikalt köögis aega veeta.
Seega see on päris kiire ettevalmistusega lasanje :)
Hakkliha koos kahe keskmise sibulaga pannile.
Siis pesin nii punased kui valged purgioad voolava vee all puhtaks
(ei soovita kellelgi plekkpurgi vedelikku tarbida :)
Oad lisasin mõne aja pärast hakklihale. Ära lase pannil hakklihal päris valmis saada.
Siis läks veel pannile sirka 2 spl kanepijahu, sojakoort ja üks 300 ml purgitäis tomatimõksi
(kus mul lisaks tomatile sees väheke paprikat, tsillit ja küüslauku).
Laotasin plaadid siis hakkliha/oa segu ja nii lõpuni välja.
Ühe kihi vahele panin ka väheke riivjuustu.
Kallasin sojakoort juurde, et lasanje plaadid oleks kenasti vedelikuga kaetud.
Lasanje on ahjus sirka 1 h.
(pildil on lasanje enne ahju minemist, puudu viimane kiht ja vedelik)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment