Lasanje



Tekkis kange lasanje isu, aga ei olnud soovi pikalt köögis aega veeta.
Seega see on päris kiire ettevalmistusega lasanje :)

Hakkliha koos kahe keskmise sibulaga pannile.
Siis pesin nii punased kui valged purgioad voolava vee all puhtaks
(ei soovita kellelgi plekkpurgi vedelikku tarbida :)
Oad lisasin mõne aja pärast hakklihale. Ära lase pannil hakklihal päris valmis saada.
Siis läks veel pannile sirka 2 spl kanepijahu, sojakoort ja üks 300 ml purgitäis tomatimõksi
(kus mul lisaks tomatile sees väheke paprikat, tsillit ja küüslauku).
Laotasin plaadid siis hakkliha/oa segu ja nii lõpuni välja.
Ühe kihi vahele panin ka väheke riivjuustu.
Kallasin sojakoort juurde, et lasanje plaadid oleks kenasti vedelikuga kaetud.

Lasanje on ahjus sirka 1 h.

(pildil on lasanje enne ahju minemist, puudu viimane kiht ja vedelik)

No comments:

Post a Comment