Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
šhokolaadi keerud
Mida vajad:
500 g lehttaigent
1 suur Kalevi küpsetus šhokolaad
1 pakk vaniljesuhkrut
soovi korral pruuni suhkrut lisaks
Lase taignal seista.
Rulli tainas õhemaks.
Riivi küpsetus šhokolaad.
Määri munaga kogu rullitud tainas, pudista peale vaniljesuhkur, pruunsuhkur
ja kogu šhokolaad. Kuna see on tummine, siis ei soovita väga vähe suhkrut lisada.
Rulli tainas nii tihedalt kokku kui saad ja lõika väikesef tükid ja aseta pannile.
Šhokolaad ja suhkur pudiseb vahelt väheke välja, soovitan töötada ahjupanni läheduses :)
Ahjus olid sirka 20 minutit. Väga kaua (ja väga kuumas ahjus) ei tasu hoida, lähevad kõvaks.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment