Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Kukeseened
Väga hea versioon, kui ise metsa ei jõua/saa minna, siis metsaande saab ikka süüa :) Sõbranna tõi koti täie kukeseei.
Seened kuumutasin pannil läbi koos õli, porrulaugu ja meresoolaga.
Kiire puhastamise nipp on selline, et kausiga kraanikausi juurde, pann juba pliidile. Samal ajal ajad kiirelt näppudega purusi maha, lased seene kergelt vee alt läbi (kui suurem sodi peal). Siis rebin kätega seene väiksemaks ja nii see töö kiiresti tehtud saab. Läbi pesta seeni ei tasu, muutuvad liiga vesiseks. Nii kuumutades, säilivad seened mõned päevad ka külmkapis (suletud karbis). Üleliigse vee mis tekib kuumutamisel, kallan ära.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment