Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Ilma jahuta kohupiima vorm!
Imelihtne kohupiimavorm ja "jääkidest" kissell! Kohupiimavormi sisse panin 4 pakki vaniljemaitselist teralist kohupiima, kuskil 3-4 spl kaerakliisi, 2 muna ja natuke pruuni suhkrut. Lasin ahjus olla alguses 200 kraadi juures 10 minutit ja siis 150 kraadi juures kuskil 15 minutit. Kissell sündis kapis olevatest smuuti nö ülejääkidest (vahel kui lapsega kuskile läheme ostan Pai smuuti kaasa, aga tema puhul kunagi ei tea mida sööb ja kas sööb)..siis oli kapis ananassi-kookose ja mango-kiivi oma üle. Need panin potti, lisaks vett ja suured kollased rosinad rändasid ka sisse! Lahustasin eelnevalt külmas vees kartulitärklise ja valmis see kissell saigi! Head isu!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment