Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
MÜSLIBATOON
MÜSLIBATOON
250 g kaerahelbeid
150 g pähklisegu
80 g kuivatatud jõhvikuid
90 g kuivatatud ploome
50 g kookoshelbeid
2 tl kakaod
4 spl mett
100 g võid
80 g küpsetusšokolaadi
Purusta pähklid lõikuris, tükelda kuivatatud jõhvikad ja ploomid väikesteks tükkideks, lisa kõik muu. Seejärel sulata või ja lisa massile pehme mesi, sega kenasti läbi. Kui mass valmis aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (minul 25 korda 39 cm). Õhukese kihina lase 160 kraadises ahjus küpseda sirka 60 minutit. Võib saada ka varem valmis, jälgi et ei ole liiga krõbe, lõpptulemus ei tohi jääda nätske. Lahti lõika alles siis kui on täiesti maha jahtunud. Seejärel sulata umbes 80 gramm küpsetusšokolaadi ja nirista lusika abil seda batoonile :) Head isu!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment