Kapsasupp



Mida vajad:
veerand kapsast
porganit
sibul
hakkliha
1 tl suhkrut

Lihtne ja soodne supp.
Kuumutasin kergelt porgandi rattaid rasvainega (see annab supile hiljem parema maitse).
Tükeldasin kapsa ja panin potti keema koos porgandiga.

Siis läks pannile 2 sibulat ja hakkliha (sool, pipar, garam masala).
Lisasin väheke vett, piima ja kanepijahu - kuumutasin.
Hiljem läks see kõik supi sisse.

Lisa ka väheke suhkrut, see teeb kapsasupile väga hea meki.

Sellise kerge supi puhul on oluline, et supp ei jääks liiga lürriks.
Rasvaine, hakkliha, eelkuumutamine, pipar, sool, suhkur on siin omal kohal :)

Vot herned sobiks siia suppi minu meelest ka väga hästi.

No comments:

Post a Comment