Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Kapsasupp
Mida vajad:
veerand kapsast
porganit
sibul
hakkliha
1 tl suhkrut
Lihtne ja soodne supp.
Kuumutasin kergelt porgandi rattaid rasvainega (see annab supile hiljem parema maitse).
Tükeldasin kapsa ja panin potti keema koos porgandiga.
Siis läks pannile 2 sibulat ja hakkliha (sool, pipar, garam masala).
Lisasin väheke vett, piima ja kanepijahu - kuumutasin.
Hiljem läks see kõik supi sisse.
Lisa ka väheke suhkrut, see teeb kapsasupile väga hea meki.
Sellise kerge supi puhul on oluline, et supp ei jääks liiga lürriks.
Rasvaine, hakkliha, eelkuumutamine, pipar, sool, suhkur on siin omal kohal :)
Vot herned sobiks siia suppi minu meelest ka väga hästi.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment