Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
-Tomatimõks paprikaga-
Augustis purki saanud tomatimõks on nüüd valmis kasutamiseks.
See tuli väga hea maitsega. Suured sibula tükid, paprika, tomat, suhkur, sool, loorberileht, terapipar, veiniäädikas, tavaline 30% äädikas. Äädikat lisan ülivähe.
Panen märkmikku kirja hoidiste retsepte, aga just kiuste ei ole mul seda maitsvat mõksi kirjas.
Seega peab igaüks selle õige tasakaalu ise avastama :)
Üldine märksõna on möödukus ja pidev maitsmine maitsestamisel.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment