Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Mungoad!
Siin kohal tahan meenutada, kui kerge on ise mungubasi kodus idandada.
Paned purki alla veerandi idusi ja külm vesi peale (kaan on mul naaskliga augustatud, võid kasutada ka marlit). Iga päev tuleb vett vahetada ja idusi pesta. Aega läheb umbes 2-3 päeva. Ära siis ehmu kui saad pea purgi täis idusi:)
Väga mõnusa värske maitsega, meenutavad mulle herne maitset.
500 g saab ikka päris mitu korda, pakk maksab sirka 4 EUR`i.
Ostan Rapunzel` firma omasi.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment