Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
¤ Brokoli-kana ahjuroog ¤
Mida vajad:
1 Brokoli (võib olla ka külmutatud)
kanafilee
5 muna
2 spl kanepijahu
tomatit
salatilehti või roomasalatit
Tee nii:
Keeda eelenevalt brokoli kergelt soolases vees. Mul oli seekord toores,
aga minu meelest praegusel ajal on külmutatud parem.
Toores kipub mõru olema.
Tükelda kanafilee kuubikuteks ja kuumuta pannil soola/pipra/tšillihelvestega.
Jahuta brokoli ja kana. Sega brokoli, kana, 5 muna, 2 spl kanepijahu
(mul oli üle veel väheke riisi), lisasin 3 spl keedetud riisi ka.
Panin 150 kraadisesse ahju sirka 25 minutiks.
Juurde tükeldasin tomatid, roomasalati ja maitsestasin pipra ja frency sinepiga :)
Lisanäksiks olid maisigaletid avokaadokreemiga.
Sinna läks 1 avokaado, natuke pipart ja soola (sobib ka pressitud sidrunimahl väga sellesse kooslusse) ja siis 1 tl riisikoort, et väheke vedeldada massi. Sobivad ka muud koore laatsed tooted...
Nämm-nämm!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment