-RIISIPABER-



Netis surfates leidsin päris palju viise lihtsalt ilma kuumutamata riisipaberit kasutada. Põhimõtteliselt võib lehe sisse mida iganes keerata ja siis kerge kastme kõrvale teha ja tipitada. Mina otsustasin ahjus kergelt kuumutada. Ostsin sisuks šampinjone, hakkliha, peakapsast, porgandit.

Panin kõik saadused pannile kuumutamiseks! Lisasin veel 1 sibula, 2 küüslaugu küünt ja maitseaineid. Kui see mass valmis, hakkasin ükshaaval neid kokku mätsima.

Kõigepeal tuleb riisipaber sirka 30 sekundiks kuuma vette panna ja siis saab sinna sisse täite panna ja kokku pakkida. Mul olid väikesed riisipaberid (15 cm läbimõõt), väikeste sisse oli jube raske sisu mahutada, ilma et need lahti ei tuleks. Teinekord soetan suurema läbimõõduga paberid. Sellepärast näevad rullid koduse feeling`u moodi välja ka ja mulle nii sobib :)

Serveerisin purustatud avokaado-spinati kreemi ja soja kastmega. Nii nämmad :) Hommikul oli mul kapis üks suurem riisipaber üle ja keerasin sinna sisse kinoa, lõhefilee ja spinati lehed. Sõin lihtsalt toorelt ja nii maitsev. Nii, et sobib nii toorelt kui küpsetatult. Kindlasti on see üks põnev amps, mida plaanin veel teha.

No comments:

Post a Comment