Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
-Täidetud paprika-
Mul on uus ahi, halogeenküttega kiirgrill.
Rasva ja suitsuvaba küpsetusega :) Nii hea mugav kasutada.
Elektri arvet muidugi pole vele näinud, aga loodan, et ei anna tunda :)
Mida vajad:
seguhakkliha või delikatess hakkliha 300g
2 riivitud porgandit
1 sibul
2 spl keedetud riisi
3 paprikat
lahjat juustu (15%)
tomatipastat
himaalaja ürdisoola toscana
tšillihelbeid
Tee nii:
Lõigu paprika pead pealt ära ja pese paprikad seemnetest puhtaks.
Tükelda sibul ja pane pannile hakkliha, lisa ka riivitud porgand.
Kuumuta kergelt ja ära lõpuni küpseta. Maitsesta.
Sega tomatipasta ja riis ka massi.
Siis tõsta kogu segu paprikate sisse ja pane ahju sirka 125 kraadiga 15-25 minutit.
Mingi hetk lisa ka juustuviil.
Serveerisin roomasalati ja kirsstomatitega, kuhu lisasin natuke soja kastet ja sinipit (tükiline, frency style).
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment