Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
-KOOK DATLITEST, BANAANIST JA KANEPIJAHUST-
Vot just selline koogike sai - gluteiini vaba.
Koogi sisse läheb 2 muna, 3 banaani, 1 spl toorkakaod ja eelnevalt leotatud datlid (teen saumiksriga peeneks).
Kreem on leotatud datlitest ja 35% koorest (võib asendada kookoskoorega).
Kook on 170 kraadises ahjus sirka 25-30 minutit. Jahuta.
Vahusta koor ja leotatud datlid saumiksriga.
Pruuni suhkrut lisasin 1 tl kreemile, ülejäänud magususe annavad koogile datlid ja banaan!
Peale panin külmutatud vaarikad.
Sünnipäeva laps oli täitsa rõõmus:)
Iseendale teen tähelepaneku, et jahu võib panna kooki vähem ja datleid rohkem.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment