Pannitäis head ja paremat



Käisin turul ja sain sealt head ja paremat.

Kogus: 4 portsu

Vajad:
kartulit
väiksemat porrut
ühte keskmist sibulat
väiksemat suvikõrvitsat
šampinjone (minul tükeldatud)
kanafileed
kookoskoort
teralist sinepit

serveerimiseks basiilikut ja rohelist sibulat


Tee nii:
Pane kartulid koos koortega keema. Samal ajal tükelda suvikõrvits, sibul, porru, kanafilee. Kana viska pannile, maitsesta kergelt soola ja grillmixi maitseainega. Veidi aja pärast lisa sibul, porru, suvikõrvits, šampinjonid. Kuumuta nii kaua kui kõik parajalt pehmed. Siis lisa väheke soola, 3 tl teralist sinepit, veerand klaasi kuni pool klaasi kookoskoort. Tükelda sisse keedetud kartul. Lase mõni hetk veel pannil olla. Serveeri basiiliku lehtedefa ja rohelise sibulaga.

No comments:

Post a Comment