Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Pannitäis head ja paremat
Käisin turul ja sain sealt head ja paremat.
Kogus: 4 portsu
Vajad:
kartulit
väiksemat porrut
ühte keskmist sibulat
väiksemat suvikõrvitsat
šampinjone (minul tükeldatud)
kanafileed
kookoskoort
teralist sinepit
serveerimiseks basiilikut ja rohelist sibulat
Tee nii:
Pane kartulid koos koortega keema. Samal ajal tükelda suvikõrvits, sibul, porru, kanafilee. Kana viska pannile, maitsesta kergelt soola ja grillmixi maitseainega. Veidi aja pärast lisa sibul, porru, suvikõrvits, šampinjonid. Kuumuta nii kaua kui kõik parajalt pehmed. Siis lisa väheke soola, 3 tl teralist sinepit, veerand klaasi kuni pool klaasi kookoskoort. Tükelda sisse keedetud kartul. Lase mõni hetk veel pannil olla. Serveeri basiiliku lehtedefa ja rohelise sibulaga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment