Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
KARTULI-HAKKLIHA VORM
Mida vajad:
10-12 keskmist kartulit
500 g veisehakkliha
1 suur sibul
kohvikoor
roheline sibul
sool
pipar
Kuidas teha:
Koori kartulid ja tükelda õhukesteks viiludeks. Samal ajal viska pannile sibul koos veisehakklihaga. Lisa sool ja pipar. Hakkliha ära üle prae, kuna läheb see juu veel ahju. Lisa kohvikoor ja väheke vett. Määri võiga ahjuvorm. Lao esimene kiht kartuleid vormi põhja, seejärel tõsta peale hakkliha segu koos vedelikuga. Tükeldasin vahekihile ka rohelist sibulat. Tee nii kuni vorm saab valmis. Kõige viimaks kalla ülejäänud vedelik ahjuvormi ja soovi korral lisa peale juust (selle võid lisada hiljem). Minul oli ahjus sirka 50 minutit. Nii maitsev roog ja boonuseks sai ka tuba soojaks :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment