Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Porgandi püreesupp
Vajad:
2 kartulit
2 suuremat porgandit
pool keskmist sibulat
1 spl merevaiku
spinati lehti
sool, pipar maitsetamiseks
KOGUS: 2 portsjoni
Koorisin kartuli ja porgandi. Kartul läks vähese veega potti keema. Viskasin pannile porgandi rattad, tükeldatud sibulad koos võiga. See on oluline protsess,
mis annab hiljem supile just õige maitse. Kui pannil kergelt kuumutatud, viskasin kõik potti keema. Lisasin väheke soola ja pipart. Kui annid pehmed,
lisasin peotäis värskeid spinatilehti ja 1 spl merevaiku. Püreestasin saumikseriga, lisasin veel väheke vett ja maitsestasin lõplikult. Nii maitsev.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment