Adžika soe kaste ubadega!



Hetkel lemmik toit. Selline punane kaste ubadega krõbeda tortilla vahele! Mmmmm. Seda võimalik teha väga erinevalt, aga üldjoontes vaja ükskõik millist punast kastet (kas tavaline tomatipasta, maitsestatud tomati kastmed, adžikad). Siis konservube (punased, valged), rohelised oad (sügavkülmutatud). Lisaks maitseks soola, suhkrut ja vett. Mina lisasin seekord sibula kraanuleid (võib lisada tavalist sibulat, küüslauku ka). Saab ka maitsestada vürtsikamalt kellel soov. Siis tortilla koos juustuviiluga ahju, et juust kenasti sulaks ja tortilla muutuks krõbedaks. Siis tõsta kaste tortillale ja lisada kirsstomateid. Mina panin ka hapukoort, see annab sellele soojale tomatikastmele natuke lisamekki. Head isu!

No comments:

Post a Comment