Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
KASTE TORTILLA VAHELE!
Konservoad ja tomatipasta on asendamatud. Seekord kasutasin valgeid ube (2 purki), 1 suur sibul. Kastmeks seekord juustu ja ricotta pastakaste. Ma eelistan tavalist punast tomatipastat, aga seekord jäi see allahindlusega näppu (purk on suur, 680 g). Lisasin juurde vett, soola ja 1tl liha marineerimiseks mõeldud punast maitseainesegu. Tortilla lasin korra soojaks koos juustuviiluga, kastme tõstsin veidi hiljem sinna sisse. Serveerisin salatiga :) Kiire ja maitsev roog!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment