Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
Ricotta-banaani SÕRNIKUD
Hiljuti samu asju tehes nimetasin neid pannkookideks, teen nüüd paranduse...rohkem on need siiski sõrnikud :)
Ostsin 2 pakki ricotta kohupiima (kõige paremad on need teralised), näiteks Vigala Piimatööstuse pakid on head, aga neid ei müüda minu kodupoodides.
Siis 2 suurt banaani ja 1 muna ja rohkem mitte midagi :)
Mina vaatan massi järgi, olen teinud ka väheke vedelama ricottaga,
siis olen lisanud vahel 1 spl kanepijahu (võid kasutada seda mis kodus on).
Siis panni peale läheb täpselt 1 spl täis tainast ja nii need küpseks saavad.
Serveerisin end tehtud Aprikoosi moosiga.
Külmalt ka super head!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment