Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
KRUUBIPUDER
Sai tehtud kruubiputru, mida viimati sõin vist aastaid tagasi.
Tangudega on mul oma teema, aga kruup sobib hästi.
Enne likku panekut pesin kruupe ja leotasin sirka 4-5h enne keetmist.
Siis keetsin vee ja meresoolaga.
Kui olid peaagu valmis, kallasin vee ära ja panin potti väheke vahukoort ja pannipeal eelnevalt kuumutatud pool sibulat ja sinki (pekisem variant). Lasin kaane alla veel sirka 10 minutit podiseda.
Selline korralik talupoja toit. Natuke tundub, et ka unustatud "mitte väga au sees" roog. Hommiku "särtsuks" jõin pool klaasi jogurtit kanepiseemnete, linaseemnete ja kakaoga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment