Tummine šokolaadi maius kirssidega



Otsisin sellist ausat šokolaadi maiuse retsepti, mis on ilma jahuta ja sattusin sellisele LEHELE.

Igasugu naljakaid toitumisviise on ikka olemas. Vahel ajab lausa muigama, kui mitmekihiliseks saab ühte lihtsat toitumist ajada :)
Natuke nagu pseudoprobleem linnainimese peas. Mõistan neid kellel kaalu või tervise mured. Toit ju number üks, mille muutmisest ka reaalselt abi võiks olla.
Ja võibolla igapäevane söömise teema, ei olegi nii lihtne...

Igatahes teen nüüd kord nädalas midagi magusat ja midagi teisit, see motiveerib katsetama ja hoiab salapära õhus:)

Minu õhukese koogi sisse läks:

200g 70% tumedat šokolaadi (kalevi küpsetusšokolaad)
200g võid
4 muna

Ja kõik :)
Sulata vesivannil või ja šokolaad. Vahustage eelnevalt munad ja kallake massile vaikselt sisse, kuni massi ühtlustamiseni.

Kasuta koogivormi ja küpseta sirka 200 kraadi juures 8 minutit. Jahuta ja pane külmikusse.

Mina tegin koogi kõrvale külma kastme - koosnes banaanist, vähekesest vahukoorest ja kirssidest.

Võib lisada ka tavalisi külmutatud kirsse, sobib alati šhokolaadi kooslusega.

Magustoit on väga hea magusa isu peletaja ja just parajalt natuke ongi paras :)


No comments:

Post a Comment