Kevadiselt roheline pastasalat



Osalesin Grüne Fee retseptivõistlusel. Konkursile esitatavad toidud pidid sisaldama eestimaiseid Grüne Fee tooteid, kas kurki, salateid või maitserohelisi. Toit peaks olema lihtsalt valmistatav, huvitav ja maitsev :)

kogus neljale
valmistamisaeg 30 minutit

150 g täistera pastat
1 keskmine Grüne Fee kurk
40 g Grüne Fee Frillice salatit
2 peotäit Grüne Fee Melissi lehti
4 viilu melonit
150 g riivjuustu
190 g viilutatud kanafilee sinki

Kaste:
1 keskmine mahlane apelsin
4 tl Inglise sinepit

Tee nii:
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees. Valminud pasta lase külma vee alt läbi ja nõruta sõelal. Lõigu kurk, melon ja kanafilee sink parajateks tükkideks.
Haki noaga melissi lehed peeneks. Sega kõik koostisained kokku. Pigista apelsin eraldi kaussi. Sega see kokku Inglise sinepiga, mis annab salatile omapärase maitsenüansi. Lisa kaste salatile ja sega omavahel läbi. Serveeri koheselt. Salat on piisavalt mahklakas, toitev ja värske, sobides hästi põhitoidukorraks.



No comments:

Post a Comment